Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 15:15

Data: 12 August 2017

Ora: 15:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 15:05, în judeţul Ilfov, circulaţia rutieră a fost reluată normal pe DN4 Bucureşti – Olteniţa, în zona kilometrului 17, între DN Centura Bucureşti şi localitatea Frumuşani, după ce pompierii au lichidat incendiul de vegetaţie care reducea vizibilitatea.

Traficul rutier a scăzut în intensitate pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa.

În judeţul Constanţa, pe DN39, se circulă cu viteză redusă între Eforie-Sud şi Eforie-Nord, pe sensul de mers către Mangalia.

Circulaţia este intensă pe DN1 Bucureşti – Braşov. Se rulează în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Cornu şi între Sinaia şi Buşteni. Pe sensul de mers Braşov – Bucureşti, există coloană între limita cu judeţul Braşov şi Buşteni.

Pe DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele nu se mai circulă în coloană în zona Vălenii de Munte (aşadar, drumul poate fi folosit ca rută alternativă pe relaţia Ploieşti – Braşov şi retur).

În judeţul Argeş, pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, nu mai sunt probleme de trafic în zona Bascov – Valea Ursului. În schimb, se circulă cu viteză redusă în zonele Morăreşti (judeţul Argeş) şi Milcoiu – Aldeşti (judeţul Vâlcea).

Pe DN7C-Transfăgărăşan se circulă îngreunat în zona Bâlea-Lac (unde parcările sunt pline).

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa de siguranţă în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.

***

Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru intervalul 12 august, ora 18:00 -  13 august, ora 12:00, o avertizare cu cod portocaliu şi o atenţionare cu cod galben, referitoare la instabilitate atmosferică (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari), le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic.